!The International Brandulph Times

   Albir (Alicante), Spania, juni 2006. Sjefsredaktør: Chr. Chr. von Christophersèn d.y.  -
  GG, DOP, AGS, CV, o.m.m.             02 - 2006
_______________________________________________________________________________________
ÅRETS      NAVN ?
Kaare Braathen fra Flå, («Bråkåten» blant venner), har igjen sendt oss to nye navn til Årets Navn konkurranse. (Hvor han får de fra må jo fanden vite.)


             Bob Roncken
      
http://www.runningspot.com/index.php


   Christine Kubben-Vandenput
          
http://www.kubben.be/
"Blir'e et par a døm!" skriver Herr Braakaaten med begeistring, -"Da har vi piskadausen,
Fru Christine Kubben-Vandenput Roncken! Satt den eller?" Joda Braakaaten, den satt!
Redaktøren har ordet
Fruen til den frustrerte ektemannen som Dr. Sluth svarte i The International Brandulph Times nr.1.2006 har forlatt sin mann i New Zealand og blitt samboer med Fru Karpvang fra Indre Arna. De har flyttet til ukjent sted «nordpå» sammen med Baltus, og sender oss nedenstående bilde av den glade virile grisen. Ufyselige greier!
Hvor lenge det vil vare før Baltus må tørke av seg det arrogante uttrykket er imidlertid et åpent spørsmål.Ektemannen har nemlig fått uventet hjelp fra en organisasjon til
grisens beskyttelse -SAFE- i N.Z. <http://www.lovepigs.org.nz/Home/> ,
som ikke har sans for trekanten. Da vi konfronterte de to perverse damene med SAFE's «Love Pigs Campaign», svarte de begge hysterisk i kor, «Men det er jo det vi gjør!.. vi elsker Baltus!" Redaktøren er rystet, forbanner taushetsplikten, og minner både damene og Baltus om, at dagens gris er morgendagens bacon! FY!
Tukling med gris i Indre Arna tidlig på 50-tallet. Griseriet skal ha pågått i generasjoner hevder tidligere nabo og fylkesrøkter!

IBT vil forfølge den bisarre avsløringen om griseri på Vestlandet, og Fylkesrøkteren har lovet å bistå IBT med flere sjokkerende bilder.
Det Sexy      Hjørnet
Sexolog Dr. Sluth svarer på det meste av griseri.
Kjære Dr. Sluth
Jeg har alltid vært glad i peanøtter, men nå orker jeg dem ikke mer. Ved flere anledninger har jeg kjøpt poser som er fulle av nøtter som ser ut som små knudrete falloser! Og før jeg vet ordet av det så begynner jeg å kose meg med dem i stedet for å knaske på dem som tidligere. Kan jeg saksøke produsenten? Jeg har lagt ved et bilde av en erigert en som til og med har hår på scrotum.
M.v.h.
"Glad i nøtter"
Bildet viser en typisk peanøtt fallos med hår på skrotum, som har fått innsenderen til å begynne å kose seg med jordnøttene istedet for å knaske dem i seg..... Hver sin smak sa jenta, og...
"Flaks" er observert!
IBT, Hamar
Den trebent "Flaks" som har vært etterlyst i lengre tid
(HER), er observert av en sniktitter på Hamar. -"Jæ hørte no'n dreiv på borti parken, og sneik mæ bort for å ta et bilde," forteller han til IBTs lokale medarbeider A.Trædkne, og legger til, "Ja!.. og der så jæ tre-beiningen bli tatt bakfra av en vaskebjørn... som hadde biti ta'n resten av halen."
Stå fram i manndom og villskap!
SISTE NYTT i
Baltus affæren
IBT, Bergen - Saken med den virile grisen Baltus har fått en grotesk vending. En tidligere nabo av fru Karpvang fra Indre Arna, Fylkesrøkter H.Stauroddvatn, forteller at familien Karpvang har tukla med gris i generasjoner! Nedenstående bilde viser bestemor Karpvang under tukling med tippoldefar til Baltus.
Kjære "Glad i nøtter"
Nå har jeg hørt dette også! Brev om bananer og andre frukt og grønnsak arter som egner seg, har jeg behandlet i haugevis, men peanøtter? Du må jo være så lita at du lager musespor i tjue centimeter nysnø? Nei! i stedet for å tøve med å anmelde peanøtt produsenten bør du heller sende han et takkebrev for at du endelig har funnet din glede i livet. Helt utrolig!... peanøtt kos! Forøvrig kan du også stille opp hos Guinness, og bli logget inn som besitter av verdens minste mus :-)... Nei makan!
M.v.h.
Dr. Sluth (Sexolog og Viril Purke)
Neste Utgave