min kaffe og mine måltider uten at jeg tenker på sex. Og nå, selv når det er dekket med løv om sommeren, så vet jeg jo hva som skjuler seg under bladene ! Kan jeg forlange  det erotiske treet fjernet ?

Med fortvilet hilsen,
"Unkarsprest"
The International Brandulph Times

   Albir (Alicante), Spania, okt. 2006. Uansvarlig Redaktør: Chr. Chr. von Christophersèn d.y.  -
  GG, DOP, AGS, CV, o.m.m.      03 - 2006
_______________________________________________________________________________________
Årets  Åpenbaring
Kaare Braathen som har vært en ivrig (og forøvrig den eneste deltager) i "Årets Navn" konkurranse har denne gang sendt oss forslag som ikke lar seg gjengi her. Men, han har sendt  oss et lite video opptak av en åpenbaring som vi finner interessant å presentere for våre lesere! -"Jæ ha sitti på kusk sete bak hestræva i mange mil i mitt liv, og ha sett mykje rart der, men hva jæ ha sett i ræva te bikkja te'a Marthe Langslåtten e itte tell å tru." skriver han i sitt brev til redaktøren. Og, det tror vi så gjerne, for at nettopp Frelseren Jesus skulle dukke opp akkurat der, er nærmest ufattelig, Men der finnes liten tvil. Sønnen til  Maria kommer og går tydelig i akterspeilet på kjøteren.Underet startet sist Påske.
Kjære "Ungkarsprest"

Jeg har vært i kontakt med din nabo, som har fortalt meg litt om hva du bedriver med hans bjørk i nattens mulm og mørke. Jeg vil anbefale deg å kjøpe ei "Oppblåsbare Barbara", så unngår du i alle fall flere fliser i snoppen, du begredelige treskalle!

Med sjokkert hilsen,

Dr. Sluth (Sexolog og Viril Purke)
Det Sexy      Hjørnet
Sexolog Dr. Sluth svarer på det meste av griseri.
Stå fram i manndom
og villskap
!
Den "Hellige Ræva i Nesbyen", har nå skapt store tumulter i Vatikanet melder vår mann i Roma. Pave Benedict XVI som personlig mottok et kopi av CD'n "Ræva i Nesbyen" sist Påske, skal (i henhold til vel informerte kilder), ha vært inne til avrusing tre ganger etter at han begynte å befatte seg med kjøterens akterspeil.
Nye avsløringer i Baltusaffæren !
IBT, Bergen - Grise Saken i Indre Arna utvider seg stadig, som bilder mottatt fra Fylkesrøkteren viser.
-"Familien Karpvang flaskes opp til omgang med gris fra tidlig barnsben av." skriver tidligere nabo og  Fylkesrøkter H.Stauroddvatn, i sitt siste brev til IBT. -"Og ikke bare det," skriver han til sist i sitt brev,"men bikkja på gården er en uforbederlig gris også!"
Denne gang tar Dr. Sluth for seg et brev fra en fortvilet pastor på Hønefoss, som har problemer med et bjørketre som står på naboens tomt.

Kjære Dr. Sluth

Min nabo har ei bjørk som jeg ikke kan ungå å se fra mitt kjøkken vindu Straks bladene faller om høsten, står det der som en splitter naken kvinne, og forhindrer meg i å nyde .
Karpvang bikkja i full aksjon på bestemor til Baltus . Legg merke til bred beinstilling og sløret blikk!
Yngstejenta på gården har vokst opp med avelspurka.
Dei ero heilt gærne etter gris heilt frå dei kan stabbe og gå." skriver en fortørnet fylkesrøkter, som har oversendt ovenstående bilde av gårdens yngste.
Den erotiske bjørka på Hønefoss, som driver ungkarspresten på kanten av onani.
Ren Quarter Horse
En renraset Quarter Horse, garantert fri for Hyperkalemic Periodic Paralysis
er til salgs. Vi bringer her et  lite video opp- tak fra ei treningsøkt  i Lier sist August. Som en kan se har kvartingen
et lett og kjapt løpesett. Redaksjonen formidler : B-mrk.: "Quarting"
Kvartingen "Shorty"
Mannen er jo
splitter pine gal!
________
Neste Utgave