.
Mer?
More?


.
Telefonselgere
Jævla telefon
selger-jævel!
Den satt, ja!
Ad vennlig behandling av
Fra  tid til annen har jeg stadig telefonselgere som ringer meg, og en venn fra nord kom med følgende forslag i denne forbindelse: -”Når en telefonselger ringer deg, Brandulph, så svar med blid stemme, -Hei, du! Nå har du ringt meg på en vakttelefon her... så kan du være snill og ringe meg opp igjen via sentralbordet? Dermed holder vi ikke vaktlinja opptatt... nummeret er: 12345678 (her oppgir du ditt nummer)... og spør etter meg... jeg er på vakt nå, ser du. Telefonselgeren ringer gladelig opp igjen og da sier du med litt nasal stemme:Takk for ditt bidrag på kroner 200 til Stine Sofies Stiftels. Ha en riktig fin dag,”  hvorpå du bryter forbindelsen. Dette er en både morsom og brukbar behandling av telefonselgeren, og en kortere utgave er, å smelle til med slutt meldingen umiddelbart. Dersom selgeren ikke straks avbryter forbindelsen, gjentas meldingen, -Takk for ditt bi...  Metoden funker garantert!

Jeg har også med stort hell forsøkt en annen metode, som er følgende: Straks, når telefonselgeren  begynner å remje ut av seg, sier jeg, -"Aha!... telefonsex!... her er en go'en om telesex!. Hør på den her! En gubbe (kjerring) ble sendt til sykehus etter å ha hatt telefonsex. Der fant legene tre Nokia, en Samsung og en diger gammel Siemens!" Deretter rasper jeg ut en hysterisk latter og hikster, "Hæææ!... hva syn's du om den? Satt den, eller?... en diger gammel Siemens! Har'u en go'en så la mæ høre'n her.. nå!"  Jeg har kjørt denne fem-seks ganger allerede, og selgeren har alltid brutt forbindelsen før jeg klarer å fullføre neste trekk, -"Og, hør!... hør på den her!...her ha'jæ en jævla grisete en...."
Skulle mot formodning, intet funke, tar du en blyant eller lignende, og begynner å slå på telefon mikrofonen, mens du skriker, -”Halo!?... HALLO!... HALLO!?...” Kan du plystre høyt, så er det også en super virkning med å sende et par 110dB pip i øret på terroristen. Da går det så ørevoksen spruter i andre enden av tråden!
J

La det gå sport i det! For som det heter, ”Du har ikke mer gøy enn det du gjør for deg selv.”... eller som min mor pleide å si,  ”... gjør med deg selv.”
J