Norsk Politikk, norske Politikere,
  og  'Flyktninger' fra 'Syria'

LØRDAG 17. OKT. 2015
Min mor hadde en onkel oppe i Hallingdal som kun hadde tre år på folke- skolen bak seg. Under fullmåne i påsken 1970 sto vi og lenset sammen nede ved låven på den lille fjelgården han drev. -"Er'e ikke utrolig at USA har landet folk der oppe, Olav." sa jeg. -"Du ska' itte tru på alt du les i bla' gutt!" repliserte han i det han ristet av det siste drypp. Olav var en sindig fjellbonde som var i den heldige situasjon at han hadde beholdt evnen til å gjøre seg opp egen mening. Han kun hadde tre år på folkeskolen bak seg, men et langt og observant liv i takt med naturen... og var sålede vesentlig mindre indoktrinert, enn hva tilfelle er med de fleste av oss i dagens samfunn
-o-
All den tid jeg har Pål Steigan i minne fra mine yngre år, er den aldrende opportunisten langt fra å være min favoritt, men hva han skriver nedenfor, er selvsagt absolutt korrekt og 'tatt på kornet'.

Utdraget jeg har postet er hentet fra Steigans Blog, og hele artikkelen kan leses HER
  
Sigurd Allern og Pål Steigan foran partiets helter i 1975: Marx (t.v.), Engels, Lenin, Stalin og Mao.
(Alle uthevelser i teksten er gjort av Brandulph)
Hvorfor denne tausheten om årsakene til masseflukten?

Dessverre er det heller ikke rakettvitenskap å svare på hvorfor norske politikere ikke vil snakke om årsakene til masseflukten. Samtlige stortingspartier støtter de sanksjonene og den krigen som ødelegger Syria.  Det var den «rødgrønne» regjeringa som erklærte den syriske Nasjonalkoalisjonen som den legitime myndigheten for Syria, og som dermed slutta seg seg til USAs og NATOs prosjekt for regimeskifte i landet. Den blå regjeringa har bare fortsatt den kursen som Jens Stoltenbarg la opp.

SV, Senterpartiet, Venstre, Kristelig Folkeparti og Fremskrittspartiet, de har alle støttet denne politikken sammen med Høyre og Arbeiderpartiet. De er alle medskyldige i masseflukten fra Syria, slik de var i ødeleggelsen av Libya. (Og man kan ikke akkurat si at MDG har gjort seg bemerket med noen krigsmotstand heller.)

Og heller ikke de humanitære organisasjonene klarer å kreve en slutt på krigen. Overfor krigen i Syria opptrår hele det norske establishment som det Kartellpartiet som jeg har beskyldt dem for å være.
Tja, bedre kan vel ikke situasjonen og årsaksforholdet oppsummeres, hva norske politikeres ansvar for flytninge strømmen inn over Europa og inn i Norge angår?

Hva som er det uhyggelige med hva som pågår, er i midlertid at våre politikere ikke har handlet, eller handler i uforstand når de aktivt delar i destabiliseringen av land i N.Afrika og M.Østen! Destabiliseringen er en del av den sionistiske plan om å opprette et Stor-Israel. En plan som er vel dokumentert og har vært kjent i mer enn hundre år.

Likeledes har det nesten like lenge vært kjent at nedbrytingen av Europas nasjonalstater, med hjelp av en masse migrasjon fra M.Østen og N.Europa, ble fremmet som et nødvendig og egnet middel for å skape Den Europeiske Nasjon, EU, et sentralt ashkenazi sionist styrt diktatur i Europa.

Det er således heller ingen tilfeldighet at norske politikere, tverrpolitisk, voldtar den norske Grunnlov og folkets vilje og mening, hva innlemmelse i EU diktaturet angår... og dermed demonstrer det absolutte diktatur i Norge, hvor folket av en eller annen merkelig grunn, fortsatt mener at de lever i et demokrati.