Her er et par epistler om trailer sjåføren, Kjell. En utrolig fyr!...
som det kommer mer om etter
hvert
Trailer-sjåføren, Kjell, (fra Fjell i Drammen) har akkurat kjørt over noe på veien. Han ser i speilen og begynner straks å nynne:  "Roser er røde - fioler er blå - muslimer er brune - og vanskelig å sjå."En gang Kjell var på vei sørover fra Trondhjem mot Drammen, hadde han en svært lang og slitsom dag bak seg, og da han passerte Dovre var det allerede begynt å mørkne og han merket at trettheten kom sigende innover seg.

Som vanlig var ved slik situasjon, begynte han å synge for å holde seg våken. "Og jeg heter Kjell - trøtt som bare faen - men kjører likevel - jeg skal hjem tell Drammen - for jeg heter Kjell - og jeg skal hjem til Fjell - trøtt som bare faen - men jeg skal hjem i kveld......." 

Han stoppet med ett å synge, for i der framme i lyset fra trailerens frontlys så han ei svartkledd nonne som sto og haiket i veikanten. "Dæven døtte mæ!" mumlet han for seg selv, "Hu' tar jæ fanden tute mæ me'mæ"
Det hadde seg slik at Knuts seksuelle fantasi var nettopp å ha sex med ei svartkledd nonne, og med ett var han lys våken. ""Dæven døtte mæ!" sa han til seg selv nok en gang. "Der står faen tute ma hu jæ har drømt om i årevis!"  Da han stoppet, lente han seg over, åpnet døra på høyre side, og nonnen som så opp på han sa, "Hei... jeg skal til Oslo... er det mulig å få kjøre med?"

Han svarte bekreftende på det, og nonnen klatret opp i kabinen til han. Da de var underveis sørover igjen , begynte de som rimelig var å småprate om ditt og datt. For at de skulle høre hverandre og samtale mest mulig uanstrengt, at hun satt seg så nær opp til Knut som mulig, hvilket førte til at han ofte kom til å berørte hennes kne eller lår når han skiftet gear.

Allerede ved første gang det skjedde,  merket han at nonnen ikke trakk til seg benet, men heller presset det litt mot hånden hans. "Dæven døtte mæ," tenkte han da for seg selv, "Jæ trur fa'n tute mæ at nonna har løst... kanskje blir'e nonne tatt bakfra for'n Kjell i kvell... det skader jo ikke å gjørra et lite framstøt... he-he-he... ahhh!" Det var med nød og neppe at han ikke både lo og stønnet høyt.

Etter en tre-fire mil med tomt prat, klarte han langsomt å vri samtalen inn på sex, og noe kortpustet fortalte han kjapt om sin fantasi gjennom mange år. "Min seksuelle fantasi er... å ta ei nonne bakfra... så fjær og dun fyker!" raspet det støtvis ut av han, og han trodde ikke sine egene ører da nonnen med myk stemme svarte, "Ja... men da har du jo anledning til det nå da ."

Tilfellet var at det akkurat da dukket opp en rasteplass i lyset fra traileren, knappe hundre meter framme. "Å i hælvete... jæ trur jæ blir gæ'ærn... nå blir'e fa'n tute mæ nonne bakfra på'n Kjell"  mumlet han for seg selv i det han svingte inn på rasteplassen, hvor han stoppet ved siden av et bord og benker i grovt tre materiale. Han bykset ut av traileren, løp framom traileren og åpnet døren for nonnen, som han hjalp ned fra stigbrettet.

Nonnen gikk bestuttsomt bort til bordet , hvor hun la seg framover på de grove plankene. Kjell som sto der og pustet tungt nølet bare sekunder før han var bak henne, hvor han løftet opp serken, trakk nonnes underbukse ned og trådte til som en sprengkåt hjort i parringstiden. Han hadde visse problemer med å entre, men med erfaring, lirk og nonnens hjelpende hand, kom parringen igang. "Å i hælvete," tenkte trailer sjåføren, Kjell, "nonner er fa'n tute mæ enda trangere enn jæ hadde trudd... hadde drømt om... men døm er jo jomfruer... ååå...ah.. ahhh.... åååååhhh.. jæææ... kommeeeeer!"

Nonnen trakk opp sin underbukse, glattet på serken, og Kjell hjalp henne opp i førerhuset igjen, før han slo lens og klatret opp i førersete for å fortsette ferden sørover. Det ble stille mellom dem, og søvnigheten han hadde merket etter Dovre kom på ny snikende innover han . Det hadde selvsagt med den fyrrige seksuelle utfoldelsen  han nettopp hadde opplevet, og som alltid begynte han å synge for å holde seg våken, "Og jeg heter Kjell -  ja, jeg jeg heter Kjell - og jeg skal hjem til Fjell - ja, jeg heter Kjell - og jeg skal hjem i kveld......."  Da var det at nonnen la sin hand på hans arm og stemte i til samme enkle melodi, "Og jeg heter Knut - og jeg har kledd meg ut... "
Mer?
More?