"Gud beskytte land og folk som
besitter natur resurser som lar
seg  utnytte"

tidligere dette året. Nå hersker sharia der, (det islamske rettssystem) og fundamentalistene stener utro ektefeller!... amputerer folk som har forgrepet seg... og undertrykker enhver opposisjon! I Timbuktu ødelegger de gravplasser som befinner seg på FNs anerkjente kultur arv steder... og de roper, ”Der finnes  ingen Gud foruten Allah og Muhammed er hans profet”!... og renovasjonssystemet fungerer ikke lenger!... og menner må la skjegget vokse!... og... og...

Hmmm... tja... vel-vel... for meg høres ikke det så ille radikalt ut, med tanke på at Guatanamo Bay fortsatt i drift.  Konsentrasjon leieren på Cuba hvor USA mishandler og torturerer muslimer som kidnappes rundt omkring i verden. Tortureres i årevis uten noen form for rettergang. Og, forøvrig,  hva makten bak makten i USA som påberoper seg, uten innvendelse fra noe hold, å være den katolske og protestantiske gudens ”utvalgte folk”. Eg bærre spyr, som de sier på vestlandet.

Hele artikkelen er preget av den omfattende hjernevasking som føres i alle massemedia, hvor Israel, som er en verdens fem største krigsmakter, fortvilet gir uttrykk for at alle groteske overgrep mot et rævkjørt Palestina dreier seg om å beskytte seg mot terror og overgrep fra sine naboer stater, og den vestlige verden trues med terror fra den islamittiske verden. Eg berre spyr!

Videre leser jeg; Siden islamistene regjerer i Gao er fargene borte fra byen som en gang var mellomstasjon for turister  til Timbuktu....

Jeg har aldri vært i Timbuktu, men i mine  yrkesaktive år sa vi ofte om lange flyturer med mellomlandinger, at reisen hadde gått via Timbuktu eller 'Urfuckistan'.

Om Timbuktu har jeg forøvrig en herlig historie fra en TV konkuranse i Australia hvor en prest og en trailer-sjåfør kjempet mot hverandre i en 'limerick' konkuranse. Stillingen sto likt, og deres siste  oppgave var å lage et vers med Timbuktu som rim ord.

Presten leverte følgende:        I was a father, all my life 
                                             had no children, had no wife. 
                                            I read the Bible, through and through,
                                            on my way to Timbuktu.

Trailer-sjåføren  slo til med:  When Tim and I to Brisbane went,
                                             we met three ladies cheap to rent.
                                            They were three and we were two, 
                                            so I booked one and Tim booked two!

Hvem som vant sier historien intet om, men jeg holder en knapp på trailersjåføren.    

Hva som foregår I nordlige Mali og 'Timbookedtwo' idag er imidlertid  ikke hva ”Der Spiegel” og massemedia forøvrig beretter.  Litt googling på nettet vil raskt gi innblikk i Malis historie før og etter at Frankrike innlemmet området i sitt koloni rike. Tuareg opprøret i januar 2012 som førte til Frankrikets  militære intervensjon i januar 2013 var imidlertid ikke to januar hendelser slik massemedia gir uttrykk for. faktum er at Frankrike  og USA i en årrekke har engasjert seg i Mali, med våpen leveranse og militær ”rådgiving” og ”bistand”.

I en side kommentar i artikkelen i ”Der Spiegel” nevnes det da også  at,  Frankrike har i en rekke år kjempet mot fundamentalismen i Sahel, med egene elitesoldater, med militær utdannelse, med finansielle midler og materiell... men uten hell.

Er det ikke her relevant å spørre seg selv om: Hva fean er det Frankrike og USA bedriver i Mali? Hva fean har EU i Mali å gjøre med med sin økonomiske og militære krafse  finger?  Er det ikke grunn til å skrike: ”Hva i hevlete?!”, når rottetrynet Catherine Ashton, visepresident  i EUs departement for utenriks- og sikkerhetspolitikk  uttaler,  ”Situasjonen i Mali utgjør en fare for allmen sikkerhet i den Europeiske Union. Situasjonen medfører en fare for terror angrep innen Europa!” Militærekspertene innen EU, sier ”Der Spiegel” i sin artikkel,  ser det som sin oppgave at alle muslimer forsvinner ut av regionen. Altså ut av det nordlige Mali!

Hva i hevlete er det som foregår her?!
J Kan det ha seg slik at IMF og andre har  stukket enorme summer inn i et korrupt Mali regime opp gjennom åren? Bestikkelser  som pengetrykkerne nå feberilsk forsøker å forhindre at forsvinner? Kan denne nye krigen   ha noe å gjøre med franske, amerikanske og  australske interesser  og innvesteringer i olje/gass/mineral- forkomster i Mali å gjøre? The War on Mali. What you Should Know: An Eldorado of Uranium, Gold, Petroleum, Strategic Minerals …

Allerede i juli 2010 uttalte daværende premierminister i Frankrike, Francois Fillon, ”Vi befinner oss i krig med al-Qaida i islamske Maghreb.”   Med Maghreb forståes Marokko, Algeri, Tunis, Libya, Mauritania og Vest Sahara, som til sammen utgjør et områder i besitteelse av  anslagsvis 25% av all olje, gass og verdifulle mineraler på det afrikanske kontinent. Hmmm?... mon tro om slik rikdom utgjør selve kjernen i hva som skjer i Mali? Slik forholdet er i Syria?... i Irak og Afghanistan?... i Libya?... og tidligere i Vietnam?... og i Egypt? 

Hmmm... tja...  for stening, henging og amputasjoner kan ikke være en grunn. Slikt har jeg selv i min yrkesaktive tid  observert under besøk hos USAs og EUs venn og partner, Saudi Arabia. Og, slik avstraffelse er, som de fleste vet, fortsatt lovens lange arm der, helt uten at det bekymrer ”vesten” nevneverdig.  Saudi Arabia er forøvrig 97% muslimsk.


Dersom du sjekker opp ”religion” for landene som omfattes av ”Maghreb” vil du finne at Islam har 'hersket' der i langt over 1000 år, og hva Mali angår, så er 90% av befolkningen muslimer! Den resterende 10% utgjør protestanter, katolikker og jøder.

Hvem fean er det som terroriserer hvem i Mali?! Med hvilken rett stikker Eueropas og USAs hvite kaukasiske sionister sine grådige griske hender inn i Maghreb statene? Eg berre spyr!

                  
-
Jeg får fra tid til annen gamle utgaver av ”Der Spiegel” av en nabo, som kjøper det tyske magasinet for å holde seg orientert om hva som skjer i verden. Jeg  leser litt i hans kilde til informasjon for å holde meg orientert om hva det sionist kontrollerte massemedia vil at vi skal tro og mene om hva som skjer i vår  verden.
  
Tidlig i februar 2017 fikk jeg utgave nr. 44 fra 29.10.12,      hvor jeg fant en artikkel om islamistisk terror  nord i Mali. Artikkelen åpner med: Det nordlige Mali, som tidligere ble betegnet som en afrikansk mønsterstat (hmmm?),  er nesten ikke tilgjengelig siden islamistene overtok makten der
Nå er det slik at Norge har hatt betydlige olje og gass forekomster  i mange år. Dertil kommer det faktum at det norske folk ikke er kjent for å være de helt store kirke-gjengere, Men det har jo gått bra hit til... uten militær invasjon fra hverken USA eller EU, slik til eksempel Irak, Libya og nå mali opplever det Men kanskje har det noe med det å gjøre, at Norge lar folk som "Lehman Brothers" forvalte fortjenesten landet har av olje og gass. Tja... jeg mener... de fleste vet jo hva "Lehman Bros." er... og hvilken isme de tilhører.
Jo, jeg tror det ligger noe der!.
Du finner flere Brandulph
remjer HER