Forleden var jeg nede på RIMI hvor jeg kjøpte en
diger pose med TROLL ELITE hundefor for min trofaste følgesvenn, Perro,
og jeg sto i køen ved kassa da en eldre dame bak meg spurte om jeg hadde en
hund.

Tja.. hva var det hun trodde?... at jeg hadde en elefant? Vel, siden jeg er pensjonist
og dermed har litt mer tid enn folk som jobber, så dro jeg til med følgende (på ren impuls) -"Nei frue, det har jeg ikke, men jeg har bestemt meg for å kjøre en "Troll Diet" igjen... selv om egentlig ikke burde gjøre det, all den tid jeg havnet på sykehus i forbindelse med den forrige diet runden med Troll tørrfor. Men saken er den at jeg gikk ned hele 25. kg. før jeg våknet opp på intensiven med slanger stukket opp i alle kroppens åpninger, samt intravenøse drypp i begge armer."

Hun så forskrekket på meg, og utbrøt, -"Men... men... du må jo da ha blitt forgiftet av hundematen!"

-"Nei," svarte jeg, "det ble jeg ikke, for det er egentlig en perfekt diet. Og måten den gjennomføres på er, at du fyller lommene med tørrfor,  og kun  spiser en eller to hver gang du føler at sulten gnager. Troll tørrfor er nemlig en fullverdig diet kost som fungerer bra, og derfor har jeg besluttet å ta en kur til." (Her må jeg legge til at alle i køen fulgte  ivrige med på min historie på dette tidspunkt.)

- "Ja, men du havnet jo på sykehus siste gang du forsøkte dieten... du må jo ha blitt forgiftet!"

- "Nei, min kjære frue," svarte jeg, "det hadde seg slik at jeg gikk ut i gaten for å sniffe ræva på en irsk setter, og da kom det en bil som traff oss begge."

En pensjonist som sto bak henne lo så hardt at han pisset i buksa, og var nær ved  å le på seg et infarkt... tja... og jeg får ikke lenger handle hos RIMI nede på hjørnet.
HJEM       MER
-