Hola "Hokksund"      Albir i april, '07 
                                            
    
Jeg kom over et par artikler om sau forleden. Det dreier seg om sau på fire bein, og ikke de som Einstein hinter om  i sin berømte saueteori.
I Brokeback, Idaho, USA, har de bedrevet forskning på seksuell adferd blandt virile bukker, og kommet til at det er mer en bare det å være sauete som forbinder sau på to og fire bein.
Vitenskapen har nemlig der foretatt inngående studier av virile bukkers seksuelle partner preferanse. I forsøket får bukken fire muligheter, inne i en 25m2 innhegning. To mottagelige søyer og to bukker er bundet fast i innhegningen, og den virile bukken kan nærme seg sin prefererte sex partner enten fra siden eller bakfra, og får gjøre som han vil i tretti minutter. (Hva har dette med Einstein å gjøre?)
(Jeg skrev et brev til Brokeback, hvor jeg tilbyr din tjeneste dersom det blir tale om forsøk med to-bein-sau, men har ikke fått svar tilbake. :-) Forskerne foretok registrering av "analgenitiale sniff", "på-hopp" og "ejakulasjoner", og!... her er resultatet, "Hokksund": Kun en snau majoritet av de virile ulldottene viser seg å være heteroseksuelle! Hele 20 % er biseksuelle. 15% er aseksuelle, og nære 10% er homoseksuelle.

Tja min venn... er det mulig at vi har framfor oss en indikasjon på at Einsteins berømte "saueteori" ikke er noe annet enn innpakket svada? Er den underliggende hentydling til menneske-sau, i hans teori, fullstendig uten relevans?. Eller kan det ha seg slik at de resultater som nyere forskning her legger fram, faktisk gjenspeiler legning hos tobeint sau? Men hva kommer det så av at Einstein er til de grader upresis? Burde han ikke ha sagt, -".. i en av de fire forskjellige flokker av sau"?

Men det stopper ikke her, "Hokksund", min venn! Jeg kom nemmelig over et par-tre andre artikler om sau forleden dag. Forskere har begynt å manipulere inn menneskelige gener i firbent sau! Gutta i Edinburgh, som manipulerte fram "Dolly" har nå fått fram ei som heter "Polly", med menneske gener, og som gir melk med et protein som kan ekstarheres og  gis til  mennesker som lider av hemofili... hmmm!?... hvor lang er da veien til homofili.

Forskerne sier nemlig at kuer vil bli manipulert senere hen, for å få fram boviner som produserer mer melk. Jeg ser det for meg, "Hokksund". "Melk er sunt"... genmanipulert melk?...og vips lager Fellesmeieriet, langsomt men sikkert,  homs av hver eneste virile melkedrikker i drammensvassdraget... samt de få virile menn som forøvrig finnes i landet.

Eller?!... er genmanipulasjonen av sau rett og slett et prosjekt, satt i gang av mektige krefter, som gjør absolutt alt de kan for å gjøre Einsteins "saueteori" uangripelig?  På et sett, lage en absolutt perfekt fungerende flokk av oss? Dette er vel en heller ullen sak, "Hokksund"?... eller hva synes du? Er dette noe som det burde brekes høyt om? Jeg ser fram til dine meninger.

Stå fram i manndom og villskap... sjekk melka nøye... og hold øya oppe for avvikende sau langs vassdraget!

Brandulph