Kjære medlemmer og lesere av Brandulphforum.

- Hassan, Aribehn, Mohammad og Saddam, er fire brødre fra det krigsherjede Irak, som alle har vært utsatt for  ubegripelige grusomheter på grunn av alle år med lidelser og overgrep fra den vestlige verden.
- Krigens grusomme herjinger har tatt fra dem alt hva de hadde av eiendelser, borsett fra en eneste hvit underbukse, som de fikk utdelt fra Rød Halvmåne kort etter at president B.Clinton drepte deres åtte søstre og tre foreldre.
- Hjem, familiens tannbørste og hund... alt ble revet bort... og, de står der idag med absolutt intet, bortsett fra - som allerdede sagt - den hvite underbuksa som de deler mellom seg.
- UNESCO, Røde Kors og Rød Halvmåne, samt en lang  rekke andre hjelpeorganisasjoner, har send ut denne appellen om hjelp.
- Hvem i Drammen og omegn kunne tenke seg å adoptere disse forvokste magre barna? Hente dem ut av krigens grusomheter, og gi dem et hjem... og!... ikke minst omsorg?
- De er alle renslige og nøysomme, og kostnadene vil være minimale... sett i relasjon til hva brødrene - både hver for seg og i sammen - er i stand til å yde av takk til den rette...
- Et bilde av de fire krigsrammede er lagt fram HER, med håp om at bildet vil bistå en snill tante eller egnet mann til å adoptere de fire brødrene.