Tre gamle bestemødre satt på en benk i parken utenfor et pleiehjem da en gammel bestefar med stokk kommer tuslende  forbi. En av dem roper til han, -"Vi vedder på at vi kan si nøyaktig hvor gammel du er bestefar!"
-"Ah!...tøv!... kjerring rølp!... det er ikke mulig at dere kan si det!" svarte den gamle gubben og tusler sakte videre.
Den ene av damene ropte da til han, -"Å jo da!...bare slepp ned buksa og underbuksa du... så skal vi si nøyaktig hvor gammel du er!"  
Den gamle snøftet litt foraktelig,  men stoppet opp. Han  var tross alt oppsatt på å bevise at de tre damene ikke kunne si hans alder, så etter å ha sett seg rundt og funnet at de var alene i parken, gikk til bake og helt bort til damene, hvor han lot bukse og underbukse falle.
De tre gamle tantene ba så gubben å dreie seg rundt et par ganger, og der etter å hoppe opp og ned noen ganger som best han
kunne.  Etter en liten pause ropte de plutselig i kor til gubben, - "Du er 87. år gammel!"  Den gamle gubben som sto der med buksa rundt anklene, med snoppen framme og rumpa bar, fikk hakeslepp før han utbrøt, -"Hvordan i heiteste var dere istand til å gjette det?!
Da skrattlo alle de tre bestemødrene, mens de slo seg på knærne og  hikset til han i kor, -"Vi var på din bursdag i går, Janssen!"
www.brandulph.net
Her er en virkelig perle av en historie som jeg serverer med stor takk til min "gamle" venn, Konrad, i Florida. ( I do hope you approve on my Norwegian version buddy! )

HJEM til forsiden    MER vitser, poesi, brev og viser