HER STÅR VI ALLE TRE - Det hadde seg slik, at Anders hadde fulgt Kari hjem fra et lite låveball oppe i bygda, og de to sto der i avskjedens stund ved grinda framfor Karis hjem. Etter en heller langog litt trykkende stillhet, sier Anders, -"Ja her står me adle tre da Kari mi!".
Kari så da opp på sin geile frier, før hun så ned igjen og svarte , -"Åh... du meiner vel adle fire veit eg... guten min?"
Anders så da tydelig forvirret på sin Kari, og etter en liten stund sier han med forundring
i stemmen, -"Adle fire?..... ka meiner du med adle fire litle jintuti mi?" Kari så da raskt opp på han, før hun blygt vedte blikket ned igjen, og svingte litt med stakken, før hun svarte, -"Tja, guten min....ho Litle-Kari... ho står jo lite på gløtt da veit du."

En fange hadde rømt fra fengslet, etter å ha vært innesperret i mange år. På sin flukt bryter han seg inn i et hus der et ungt nakent og nyforelsket par sover. Han binder mannen fast til en stol ute på gulvet ved siden av senga, og kvinnen binder han fast i senga. Han bøyer seg over kvinnen, og mannen ser at han kysser henne på halsen. Plutselig reiser han seg opp og forlater rommet. Mannen tar seg møysommelig fram over gulvet, fremdeles fastbundet til stolen. Framme ved sengen hvisker han til sin kjære: ''Elskling... denne fyren har ikke sett en kvinne på mange år. Jeg så at han kysset deg på halsen før han skyndet seg ut. Det beste du kan gjøre er å samarbeide og gjøre alt han sier til deg. Dersom han vil ha sex med deg, så gjør det... og lat som om du nyter det. Ikke gjør motstand... og for all del ikke irriter han. Våre liv avhenger av hva du gjør. Vær sterk jenta mi... og husk at jeg elsker deg''. Den nakne kvinnen sier da: '' Elskling... jeg er så lettet over at du føler det på den måten. Du har rett, han har ikke sett en kvinne på mange år, men han kysset meg ikke på halsen...  han visket til meg,  at han synes du er virkelig attraktiv og søt... og han spurte meg om vi har vaselin på badet. Vær sterk bamsebumsen min, og husk at jeg  også elsker deg.... vær sterk gutten min...
(Med takk til Lena i Røyken!)
.