Brandulph, som er mangeårig medlem av mc-klubben "Old Barrels", hadde kjørt ned til  den årlige Skandinaviske samling, som var lagt til Skåne i 2005, og med seg hadde han selvsagt sadeltaskene fulle med Aass Bayer, samt et par Solo.
Det er nemlig slik at alle har med sitt lokale eller nasjonale favoritt øl, og første kvelden, benker gamlegutta seg alltid rundt leierbålet for å hedre og skryte av av sitt favoritt brygg.
Flaske etter flaske bli åpnet med bevingede ord, og når sistemann ved bålet har åpnet sin, blir flaskene strukket  mot bålet, og klubbens stammehyl raspes ut fra tørste struper til ølet, kvinnen, snoppen, pådraget og Odins ære.

                                         Skål for manndommens gleder og villskap!
                                           Skål for kvinnen og styrke bak smekk!
                                             Skål for Odin og brummen i potta!
                                                Skål for gleden fra fat som er lekk.... skåååållll


Ved denne samlingen hadde Brandulph tatt plass ved høyre side av sin gode venn, klubbens  "Grand Master" - Ed Poulsen fra Kolding - som åpnet kveldens høytidlige korksprett med å hylde,  "Levrandøren til det danske folk - Faxe!". Og så spratt det kork etter kork, -"Varmt bål, kaaaald Carlsberg!" -"Tuborg Classic for oss med klasse!" - "Olen oksentanut!...
Lapin Kulta!...Tarvitsen teiltä virtsanäytteen...sattanaparrrrkala! Den eneste finske deltager -Matti Pakkalainen - som kjører en urgammel Indian, med sidevogn, som er hans forrådskammer, og halve sidevogna hadde han drukket opp på vill ferd sørover langs svensk kyst.  Ja til og med Pripps Blå Lagerøl ble lovpriset av en mager svenske med mørke briller og skjegg fra brilla og ned. Vel, til slutt kom turen til Brandulph som var sistemann ut. - "Aass!... Norges eldste!... Norges beste! Flaskene ble hevet mot bålet og et tjuetalls tørste struper runget utover sommernatta.  -"Skål for manndommen gle---- hva i HELVEDE ER DET DER!?... STOPPPP!....brudd på forningens vedtekter!
Det var "Grand Master" Poulsen som skrek ut og pekte på flaska til Brandulph, ei flaske Aass Solo. - "Hva i heeeelvede er det der Brandulph!... Men i helvede mand!... hva i heeeeelvede! ...
Solo!?  Det var da Brandulph svarte hva som førte til ett års total utestenging fra "Old Barrels". "Tja... når dere ikke drekker øl... så jøkke jæ det heller da."
Her er historien om hvorfor Brandulph ble utestengt fra all deltagelse i MC-klubben "Old Barrels" et helt år. Han medgår at det var hard straff, men angrer ikke på et eneste ord.
____________________
.