The International Brandulph Times

   Albir (Alicante), Spania i februar, 2012.   Uansvarlig Redaktør:  Brandulph Christophersèn d.e.  -
  GG, DOP, AGS, CV, o.m.m.  02 - 2012
________________________________________________________________________________________
Kjære "Fornærmet"
Til dette er det bare en ting å si. Din opptreden var, som du selv sier, absolutt forferdelig. I stedet for å anvende pseudonymet "Fornærmet" burde du heller signere med "Speedy Gonzales"! Ti-femten sekunder! Det slår alle quickies jeg har hørt om!

Dr. Sluth
(Sexolog og Viril Purke)
Det Sexy     Hjørnet
Sexolog Dr. Sluth svarer på det meste av griseri.
Familien Karpvang, i Ytre Arna, som gjennom generasjoner har feiret Nyttår med gårdens griser, opplevet for annet år på rad at et fyllesvin drakk seg ihjel.
-"Det skjedde så fort," berettet fru karpvang til ITB. " "Uten et snøft eller et eneste grynt, falt han om og var død."
Fyllesvinet som allerede er partert og lagt på frys blir grillet på Karpvangs fødselsdag den 14. april. 
Furra for hitta...stor eller litta...hilsen fra gutta...som aldri slutta........       Sju-ni-tretten-bank'n-i-tre!

I forbindelse med idèen om sjekking med appelsin, som vi presenterte i IBT/01/2012, har vi fått en tilbakemelding fra Jan P. Rassmusen, som skriver:


Rasmussen bringer  forøvrig bilde av en ny citrus sjekke-variant, som ser slik ut:
Tåle pils og tåle sprit, og elske stump og  barme, slike gutter det vil gamle Norge ha.
Vår USA korrespondent, Ståle Stikkelem, som tilhører en akademiker famile, hadde store problemer med sin sønn, Theoball, som vegret seg for å studere.
-"Men så viste jeg han nedenstående bilde av min pensjonerte fetter, Dr.med. Herjulf Stikkelslem, som velter seg i svarte penger på Bahamas." fortalte han begeistret forleden. "... og det fikk gutten inn på andre tanker enn tennis og fotball." 
Stå fram i manndom og villskap!
Klikk ikke
på svinet!
Empati er blitt en "mangelvare" i vår hektiske verden. Evnen til innlevelse i et annet menneskes
"Homer Simpson Lookalike" tevlingen i 2011, ble vunnet av Tutta Wiik, fra Altea. Redaksjonen gratulerer!
Studievegring
Appelsinsjekking
Vi ønsker Rassmusen vesentlig mer hell med sine framtidige citrus sjekk.
Jeg gjorde et forsøk med appelsinsjekken idag med lite hell. Det viste seg at hun var sammen med en gorilla type. Da han kom tilbake fra pissoaren fikk jeg hele appelsinen, samt den avskrellede lille mannemannen, tredd opp i et sted hvor sola ikke skinner. Imidlertid, jeg skal prøve idèen igjen!... straks jeg på ny er i stand til å sitte på en barkrakk.
Brandulph
skaffet  seg  sin
drømmmmejob!
Pensjonistene sto selvsagt i kø for å skaffe seg jobben som "Constant Escort" under årets "Miss Nude 2012" konkurranse, som gikk av stabelen i Benidorm på Første Nyttårs Dag. På spørsmål om hva det var som gjorde at nettopp han fikk jobben, svarte han, -"Det va'jo kaldt, og jentene syn's jæ hadde så go'e og varme hender." Hmmmmm?
situasjon, synes ikke å være tilstede slik det en gang var.
Vel, og hva
var da  annet å forvente
enn at pharma industrien kom med en pille også for dette symptom? Allerede i mars vil "Empati" være til salgs i landets apoteker, og produsenten garanterer  at det nye produktet vil skape tårevåt empati for både Anders Breiviks handlinger og regjeringen Stoltenbergs bombing av Libya og landets befolkning.
(NTB)
Empati
Nyttårsfeiring med tragisk utgang i Ytre Arna.
Kjære Dr. Sluth,
Jeg er 26. år og utdannet bilmekaniker. Forleden traff jeg en kvinne som er nesten ti år eldre enn meg, og etter å ha vært ute på byen  sammen noen ganger, innviterte hun meg hjem til seg, og det endte med at vi gikk til sengs sammen.
           Men etter endt samleie, sa hun til
           meg at jeg var en elendig og fullstendig ubrukbar elsker. Naturligvis ble jeg meget fornærmet, og sa til henne at jeg fant det urimelig å felle en slik dom over meg etter bare ti-femten sekunder. Vel, det verste av det hele var at hun da begynte å le nærmest hysterisk, hvorpå jeg gikk hjem til meg selv. Hva mener du om en slik forferdelig opptreden, Dr. Sluth?
Vennlig hilsen, "Fornærmet"
Dr. Stikkelslem som rundet åtti sist desember, ønskes mange fine år under palmer og varm sol på Bahamas. Joda, mye tyder på at det lønner seg å studere.
Neste Utgave
-