The International Brandulph Times

   Albir (Alicante), Spania i januar, 2012.   Uansvarlig Redaktør:  Brandulph Christophersèn d.e.  -
  GG, DOP, AGS, CV, o.m.m.  01 - 2012
________________________________________________________________________________________
Kjære "Slapp nedentil"
En enkel og grei metode er, at du forsøker å plassere begge hendene inne i din vagina. Dersom du er i stand til å klappe, vil jeg hevde at du fortsatt er for slapp... for å si det mildt. Klappe-klappe-klappe.... og lykke til!
Dr. Sluth
(Sexolog og Viril Purke)
Det Sexy      Hjørnet
Sexolog Dr. Sluth svarer på det meste av griseri.
Kjære Dr. Sluth
Jeg nedkom med en stor gutt for fem måneder siden. Min mann har vært på et oppdrag i utlandet siden fødselen, så jeg har ikke hatt sex siden jeg fødte. Han kommer hjem neste måned, men nå er jeg redd for at jeg er for slapp i underlivet til å tilfredsstille han. Jeg har vært flink til  å gjøre vagina øvelser, men er fortsatt usikker. Er det noen måte jeg kan finne ut om min vagina er stram nok"?
Vennlig hilsen fra
"Slapp nedentil"
Utleie av gåstoler og rullestoler har lenge vært big business på Costa Blanca kysten, og den nye pensjonist "ekvipasje"  som nå blir tilbudt antas å bli en mobil slager.
Appelsinsjekking
Furra for hitta...stor eller litta...hilsen fra gutta...som aldri slutta........ Sju-ni-tretten-bank'n-i-tre!
Ny BH forsøkt lansert i Oslo

Elev ved Kunstakademiet i Oslo, Arnè Tiodor, har utviklet en BH som absolutt forhindrer at kvinnens bryster danser opp og ned, eller sideveis, når hun beveger seg. Likeledes forhindrer den nye BH at brystvortene trenger seg fram og synes gjennom materialet.

Den smilende oppfinner før han ble tatt hånd om.

Etter at oppfinnelse ble presentert under et moteshow på Oslo City, i desember 2011, tok Brandulph Christophersèn, sammen med andre kunst interesserte, oppfinneren med ut på Stenersgate, hvor de banket livskitten ut av fyren. Tiltrædes!
(NTB, Reuter, UPI, GrisEN)
Tåle pils og tåle sprit, og elske stump og  barme, slike gutter det vil gamle Norge ha.
Nyhet for den eldre garden
Kongehuset engasjerer seg
på stadig nye områder.
Prinsesse Märtha Louises engasjement, både som eventyrforteller på TV og som utdeler av engler i hytt og pine, er viden kjent. Mindre kjent er imidlertid aktiviteter som  hennes svigerinne, kronprinsesse
Mette-Marit  engasjerer seg i.
Kronprinsessen demonstrerer

Kronkrinsesse Mette-Marit  demonstrerer her... hmmm...for en av de u.. (Redaksjonen beklager ikke å vært istand til å bringe nærmere detaljer om hva det er kronprinsessen demonstrerer for den unge tilskuer, men vil komme tilbake til saken, som hun har i hånden, ved en senere anledning. Vi vil imidlertid på det sterkeste avstå fra alle banale ryktene om at det er en tre-kukk hun har et fast grep om!. NEI!..  ærlig talt!)
Og HER følger ukens knippe med kjekke fraser, som alle er en nødvendig del av vokabularet hos enhver omstreifende gris med potensen intakt:
E
ngelsk...............I love you
Spansk................Te amo
Fransk................Je t‘aime
Tysk....................Ich liebe dich
Japansk.............Ai shite imasu
Italiensk............Ti amo
Mandarin...........Wo ai ni
Svensk...............Jag älskar dig
Norsk..........      Du har fine pupper
Drammensk.     Dævijæibingenme!

Vår medarbeider, Ståle Stikkelem, sender dette blidet fra en utflukt i Mexico. -"Han passer til navnet mitt!" skriver han som hilsen på bildet.
Hei alle sammen!
Han passer til navnet mitt!
Hilsen fra mexico!
"Stikkern
"
Fra appelsin-salg organisasjonen, Las Mejores Narajas Valencianas, hvor vi handler våre citrus frukter, har vi mottatt nedenstående idè til "sjekking med appelsin". Vi hører gjerne fra lesere som høster erfaring. HER 
Stå fram i manndom og villskap!
Klikk ikke
på svinet!
Språkutviklingshjørnet
Språkutviklingshjørnet
Ukens kukktas
Neste Utgave