-"Helt utrolig!.. Hva fortalte du bonden før du ble invitert inn, herr Jensen?"
-"Nei... jeg sa det jo som sant er, at jeg er statsministerens sjåfør, og at jeg hadde vært uheldig og kjørt over og drept den jævla grisen."
The International Brandulph Times

   Albir (Alicante), Spania, jan. 2009. Uansvarlig Redaktør: Chr. Chr. von Christophersèn d.y.  -
  GG, DOP, AGS, CV, o.m.m.      01 - 2009
_______________________________________________________________________________________
Nyttårstragedie
Kjære "Pottit"
Det har du nok helt rett i "Pottit". Grønnsak selgeren nede på hjørnet er en riktig kåt gammel gris, med sans for utsøkte grønnsaker. Den du har i handa på bildet, er en av mine favoritter, en Kerrs Pink, og jeg er helt enig med deg i, at et slikt prakteksemplar kan man ikke bare spise sånn med en gang. Oppbevar den mørkt og kjølig, så har du mye glede av den.

Med misunnelig hilsen,
Dr. Sluth
(Sexolog og Viril Purke)
p.s.
Jeg besøkte grønnsakselgeren din for noen dager siden, og det er ikke bare du som får kåte grønnsaker.
Det Sexy      Hjørnet
Sexolog Dr. Sluth svarer på det meste av griseri.
Stå fram i manndom
og villskap
!
Sent søndag kveld var statsminister Stoltenberg på vei over fjellet fra Bergen, da hans bil kjørte over og drepte en gris øverst i Hemsedal.
IBTs nye medarbeider, I.Skaaret, som befant seg nær åstedet, poster følgende intervju med J.Stoltenberg og hans sjåfør, K.Jensen.
-"Hvordan skjedde dette grisedrapet herr statsminister?"
-"Nei.. jeg våknet av et smell, og min sjåfør, Jensen, fortalte at en gris hadde kommet byksende ut i veibanen. Han stoppet og gikk ut for å se, men grisen var sten død. Jeg ba så Jensen om å gå opp til gården og melde fra om hendelsen, og forsikre om at grisen selvsagt ville bli erstattet. Jeg døset av i baksetet, og våknet ikke før Jensen kom tilbake etter å ha vært borte i vel to timer. Han så da uryddig ut, med feil knappet jakke og uten slips, men han hadde et stort fåret smil i ansiktet."
Jeg hørte bare et smell, og Jensen kom tilbake etter to timer, påklistret et digert, fåret smil i ansiktet.
Bildet viser klart, at Baltus fortsatt blir tuklet med.
Gris overkjørt og drept av statsministerens bil
-"Han selger meg alltid sånne rare poteter."
Slike sjåfører henger
ikke på greip!
________
Vår kjente Tyskland korrespondent,  Andreas Bleiarsch, sender oss følgende
Paderborn Zoologiske Hage, Tyskland





tragiske historie om en svært entusastisk og hengivende elefant pleier i Paderborn Zoo. Pleieren, Friedrich Riesfeldt, som var ansvarlig for den sterkt obstiperte elefanten, Stefan, hadde administrert hele 22 doseringer med animal laksativ og mer ei tønne med frukt (hovedsaklig fiken, svisker og daddel), da  det plugga dyret endelig slapp det løs og den lidenskapelige pleieren ble kvalt under drøye 100kg fæces!
Etterforskingen viser at den uheldige Friedrich Riesfeldt (46) var i ferd med å gi det lidende dyret et oliven olje enema (klystèr) da dyrets propp traff han.  -"Kraften i den obstiperte elefantens plutselige defæcasjon, var så kraftig at den slo Hr. Riesfeldt i bakken, hvor han banket hodet i en stein og mistet bevisstheten," Dette beretter sjef etterforskeren ved Paderborn politikammer, Erik Dern, og legger hoderystende til, -"Og så fortsatte elefanten å tømme hele tarmen over herr Riesfeldt" Han ble liggende under elefantens fæces i minst en time før en annen pleier oppdaget hva som hadde skjedd. Men Friedrich Riesfeldt var da kvalt. En utrolig hendelse som synes å bekrefte det kjente amerikanske uttrykket; "Shit happens"
Politisk Grisedrap
Den overkjørte, avdøde grisen i Hemsedal.
-"Hva skjedde da de kom opp til gården herr Jensen? Borte i to timer?!"
-"Nei, der ble jeg servert en flott middag, og etter maten ble jeg introdusert til datteren -som er finalist i frk.Norge konkurransen- , og hun ba meg bli med opp på "rommet" for en liten hyrdestund. Tja...og da jeg kom ned igjen, fikk jeg denne store posen med hjemmebakte kaker av fruen!"
Maken til rød pepper skal du lete lenge etter "Pottit".
Ingen nye avsluringer i Baltusafferen !
IBT, Bergen - Det har lenge vært stille rundt grise saken, men  Fylkes- røkteren sendte oss forleden følgenede bilde, som taler for seg!
Neste Utgave